fbpx

Valiojoukko

Karelian Talotekniikka on talotekniikan erikoisliike, joka on tunnettu asentajien osaamisesta. Siksi he ovat Valiojoukko, joka kulkee ympäri Karjalaa ja kauemmaskin vaativien työtehtävien perässä. Sarjassa tapaat Antin, Teron, Iikan ja muut joukon jäsenet työn ja välillä vähän rennommankin meiningin parissa. Tervetuloa Valiojoukon mukaan! Ei muuta kuin porakoneet käyntiin!
15.12.2021
Valiojoukko - osa 4

Valiojoukon neljännessä jaksossa seuraamme urakointi- ja huoltokohteiden edistymistä sekä kuulemme toimitusjohtaja Antin ajatuksia Karelian Talotekniikan kehityksestä ja tulevaisuuden näkymistä.

Katso jakso
27.8.2021
Valiojoukko - osa 3

Osa 3 Valiojoukko kentällä. Tässä jaksossa tutustutaan Valiojoukon toimintaan työkohteissa, Kontiolahden Sote -aseman uudisrakennuksella sekä jäähallin huoltotöissä. Saadaan vastauksia siihen kuinka hommat sujuu ja käydään hallin liukkailla jäillä. Lisäksi joukon uusi vahvistus Matti esittäytyy.

Katso jakso
28.5.2021
VALIOJOUKKO

Osa 2 Valiojoukolla on työhyvinvointipäivä - ja tietenkin pilkkikisan merkeissä! Hyppää mukaan seuraamaan, kun joukko vaihtaa vapaalle. Pääset tapaamaan Antin, Teron, Iikan ja kumppanit rennoissa tunnelmissa, aurinkoisissa Karjalan maisemissa. Kuka voittaa pilkkikisan? Ennakkosuosikki on kalamies Tero, mutta Artulla on ässä hihassa. Antillakin on suunnitelma, jota kukaan ei varmasti osaa odottaa! Tervetuloa seuraamaan lämminhenkistä päivää Karelian […]

Katso jakso
14.5.2021
Karelian Talotekniikka esittää: VALIOJOUKKO

Osa 1 Valiojoukon ensimmäisessä jaksossa tapaat Antin, Ilkan, Teron ja muut joukon jäsenet heille parhaassa ympäristössä: tietenkin työmaalla! Jaksossa päästään kurkistamaan Tampereen McDonaldsin työmaan kulisseihin ja noustaan suunnittelukeikalle Karjalan kattojen ylle. Päivän lopussa Iikalle tulee kiire Toolsiin, sillä hän on tilannut sarjan porakoneita ja jotain yllättävää, mutta mitä? Hyppää Valiojoukon mukaan!

Katso jakso
Talotekniikan erikoisliike

Pääsääntöinen toimialue

Joensuun seutu, Lappeenranta ja Etelä-Karjala
Suomen vahvimmatVastuu groupSwegon ilmateknikko

© 2015 – 2023 Karelian Talotekniikka Oy

linkedin facebook pinterest youtube rss twitter instagram facebook-blank rss-blank linkedin-blank pinterest youtube twitter instagram