fbpx

Yritys

Karelian Talotekniikka Oy on 2015 perustettu joensuulainen talotekniikan erikoisliike.
Toimialaamme kuuluu kokonaisvaltaiset LVI-urakat uudiskohteista saneerauskohteisiin. Meillä on myös KarelianStore-verkkokauppa, jonka avulla palvelemme asiakkaitamme laite- ja varaosahankinnoissa.

Yrityksemme toimipiste sijaitsee osoitteessa Pankakoskentie 22, 80130 Joensuu. Toimintamme keskittyy pääsääntöisesti Joensuun sekä Lappeenrannan alueille. 

Tyypillisiä asiakkaitamme ovat mm. rakennus- ja putkiliikkeet, tehtaat, taloyhtiöt ja isännöitsijät, kaupungit ja kunnat, sekä yksityisasiakkaat. 

Yrityksemme työllistää tällä hetkellä keskimäärin 25 henkilöä. Yrityksen kasvaessa ja kehittyessä rekrytoimme lisää henkilöstöä tilanteen mukaan. Meillä Karelian Talotekniikalla tärkeää on henkilöstön viihtyvyys ja tiimihenki, joihin voit tutustua paremmin täältä. Teemme myös aktiivisesti yhteistyötä alueen oppilaitosten kanssa tarjoamalla opiskelijoille harjoittelu- ja opinnäytetyömahdollisuuksia.

Yrityksemme periaatteena on panostaa korkeaan laatuun ja asiakastyytyväisyyteen, jotta voimme jatkossa kehittää toimintaamme entistä paremmaksi. Lisäksi laite- ja materiaalivalinnoissa huomioimme asiakkaan tarpeet mahdollisimman hyvin, ja pyrimme ottamaan energiatehokkuuden huomioon toiminnassamme. 

Mitä luvataan, se myös tehdään.
Talotekniikan erikoisliike

Pääsääntöinen toimialue

Joensuun seutu, Lappeenranta ja Etelä-Karjala
Suomen vahvimmatVastuu groupSwegon ilmateknikko

© 2015 – 2022 Karelian Talotekniikka Oy

linkedin facebook pinterest youtube rss twitter instagram facebook-blank rss-blank linkedin-blank pinterest youtube twitter instagram