fbpx

Yritys

Karelian Talotekniikka Oy on 2015 perustettu Joensuulainen ilmanvaihtoalan yritys.
Toimialaamme kuuluvat ilmanvaihtourakointi, ilmanvaihtojärjestelmien huolto, ilmanvaihtokanavien- ja järjestelmien puhdistus ja talotekniikka-alaan erikoistunut verkkokauppa KarelianStore.fi.

Yrityksemme liiketoiminta tapahtuu pääsääntöisesti Pohjois-Karjalan talousalueella, mutta toimintaa on myös laajalti ympäri Suomea. Toimipisteemme sijaitsee osoitteessa Pankakoskentie 22, 80130 Joensuu.

Asiakkaitamme ovat mm. rakennusliikkeet, tehtaat, putkiliikkeet, isännöitsijät, kaupungit ja kunnat sekä yksityiset asiakkaat. 

Yrityksemme työllistää keskimäärin 15 henkilöä. Kysynnän kasvaessa ja yrityksen kehittyessä rekrytoimme lisää henkilöstöä tilanteen mukaan. Teemme myös aktiivisesti yhteistyötä oppilaitosten kanssa tarjoamalla opiskelijoille harjoittelumahdollisuuksia.

Yrityksessä pyrimme pienentämään hiilijalanjälkeä, joka on meille erityisen tärkeää. Valitsemme laitteet ja materiaalit huolella aina asiakkaan tarpeita huomioiden. Energiatehokkuus on myös tärkeä asia, joka näkyy laite- ja materiaalivalinnoissamme.

Digitaaliteknologia on tullut voimakkaammin mukaan yrityksessämme ja tätä kehitämme yhteistyössä eri toimijoiden kanssa.

Yrityksemme periaatteena on panostaa korkeaan laatuun ja asiakastyytyväisyyteen, joka vie meidät eteenpäin valtakunnallisesti. 

Mitä luvataan, se myös tehdään.
Swegon ilmateknikko

Valtuutettu Swegon-Ilmateknikko auttaa!

Toimimme Pohjois-Karjalan alueella valtuutettuna Swegon Ilmateknikkona
LUE LISÄÄ
Ilmastointiasennukset, IV-urakointi, huolto ja puhdistus

Pääsääntöinen toimialue

Joensuun seutu, Lappeenranta ja Etelä-Karjala
Suomen vahvimmatVastuu group

© 2015 – 2021 Karelian Talotekniikka Oy

linkedin facebook pinterest youtube rss twitter instagram facebook-blank rss-blank linkedin-blank pinterest youtube twitter instagram