fbpx

LVI-urakointi Helsinki McDonald`s Vuosaari, Projektitiedote

14.1.2022

Karelian Talotekniikka Oy toteuttaa McDonald`s Vuosaaren LVI-saneerauksen. Kohteen pääurakoitsijana toimii Kuopiolainen Rakennustyö Salminen Oy. 

Kiinteistö on saneerauskohde, jossa ilmanvaihdon osalta vaihdamme pääosin ilmanvaihtokanavistot. Kohteen rasvakanavisto toteutetaan 1,5 mm Fe37 -teräslevystä, ja jokainen saumaliitos tehdään hitsaamalla. 

Ravintolan vanha ilmanvaihtokone huolletaan ja varustellaan uudelleen, jonka lisäksi asennetaan uusi tuloilmakone ja huippuimurit.  

Kohteessa uusitaan myös kokonaisuudessaan rasvaviemärit, alapohjassa jäte- ja sadevesiviemärit, lämpöjohdot, sekä vesi- ja viemärijohdot.  

McDonald`s -urakoista yrityksellämme on kokemusta jo vuosien ajalta. Alun perin olemme olleet mukana kyseisissä urakoissa ilmanvaihdon alihankkijana, mutta asiakastyytyväisyyden ja luottamuksen kasvaessa olemme saaneet aliurakoita pääurakoitsijalta. Tämä on ensimmäinen McDonald`s-urakkamme, jossa teemme kohteen kaikki LVI-työt.  

Aikataulu kyseisissä urakoissa on aina todella lyhyt, mikä vaatii työnjohdolta ja asentajilta hyvää ja tarkkaa aikataulusuunnittelua päiväkohtaisesti. – Antti Heiskanen, Toimitusjohtaja  

Kohde työllistää 3-5 LVI-asentajaa. Kohteen KVV- ja IV-työnjohtajana toimii Matti Åke. Hankkeen aloitus on tammikuussa 2022 ja arvioitu valmistuminen on 2/2022.  

McDonald`sin tiedote Vuosaaren ravintolan remontista: https://www.mcdonalds.com/fi/fi-fi/mcdonalds/media/article/News.eotf_vuosaari.html  

Lisätietoja: 

Antti Heiskanen 

Toimitusjohtaja 

010 323 5802 

antti.heiskanen@kareliantalotekniikka.fi 


Katso myös referenssimme

Takaisin uutisiin
Talotekniikan erikoisliike

Pääsääntöinen toimialue

Joensuun seutu, Lappeenranta ja Etelä-Karjala
Suomen vahvimmatVastuu groupSwegon ilmateknikko

© 2015 – 2023 Karelian Talotekniikka Oy

linkedin facebook pinterest youtube rss twitter instagram facebook-blank rss-blank linkedin-blank pinterest youtube twitter instagram